Wednesday, 22 May 2013

Alkisah makcik karipap kat KMPk pulak :O

Assalamualaikum , selamat petang readers ! Yowww rindu uolss :p

Sebelum kita gegosip pasal makcik karipap si attention seekers tu , meh sini Uchun nak promote Festival Belia 2013 yang akan diadakan di Putrajaya mulai esok , 23-26 Mei 2013 ..Uchun & Iwan dah pun berada di sini . weolss semangat youu.. sikap nie lah yang perlu ada pada setiap belia-belia..Over-excited :p


Back to , Makcik karipap story ..tadi Uchun sesaje blogwalking cari info pasal KMPk , then I discover this !



Aishh , matrik perak oso got macik karipap okay ..Modus-operandi dia jual karipap dengan mengetuk tingkap bilik hostel.. hehe bayangkan dia ketuk tingkap bilik yang terletak di aras 3 .. Hehe bersayapkah macik karipap itu , or ada suit sehebat ironman ? exceli memula pun Uchun pun tak tau frasa macik karipap nih ditujukan khas untuk entiti halus itu..Boleh plak kata syok , as I ingat , bolehlah cover perut yang lapar memalam dengan makan karipap yang macik tu jual .. Haha ..Maafkan saya ye.. baru je kenal erti macik karipap tu apa :P

P/s- Dear macik karipap KMPk , jangan ganggu Uchun tau.. kami nih nak study malam-malam nanti.. sila baca kat tingkap , SALESWOMAN NOT ALLOWED HERE ! TQ 

 Thanks reading :) xoxo 

2 comments:

  1. Haha, time still kat maktab dulu ktorang famous dengan Pakcik Guard terbang. Main ketuk tingkap jugak,*dekat tingkat dua* suruh budak tidur. Huhu. ofcos bersayap jugak. heee, seram ingat balik. Hewh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi , pakcik guard terbang pun ade.. Hihi takpe..doakan kat Matrik perak benda tu tak kacau students kat sana :)

      Delete