Sunday, 23 June 2013

BLOG REVIEW : YEZZ MAGAZINE ! :)

Hi guys ! Im back :)

Siapa kat sini yang baca Yezz Magazine ? kalau ada buka dan baca segmen : YOUR SPACE sekarang ye , kalau yang takde tu pergi lah beli kalau masih ada lagi kat rak-rak di kedai berhampiran anda :p

Hee , kemain intro Uchun . sebenarnya blog nih telah direview oleh Yezz Magazine untuk segmen : YOURSPACE untuk keluaran bulan JUNE yang merupakan keluaran terakhir majalah Yezz ! Covcrgirl Emma Maem'bong kauu ..


Isu kali nih khas sempena Hari Bapa , so editor Yezz pun beri task dekat Uchun suruh buat satu entri khas untuk Hari Bapa , kalau korang nak baca entri tuh , klik sini tauu ! 



Aipp , sebelum tu ! dalam bulan yang sama , Uchun masuk majalah Remaja jugak , tapi untuk segmen : APA KATA PELAJAR lahh :) hee 



Sila baca ye , Im talking bout +hanis zalikha wokay  :)


Sorry entri nie lambat diupdate sebab  Uchun sibuk dengan assignment , tutorial , study kat Matrik perak tu ! apapun wish me luck , next week ada quiz ! Arghhh

Thanks reading :) xoxo